Online yoga

I oktober 2021 kör jag äntligen igång med min onlineyoga! Via bokningssidan momoyoga kan du prenumerera på onlineyogan och få tillgång till mitt videobibliotek som ständigt byggs på. Här hittar du allt från andningsövningar, meditationer till kortare och längre yogapass. Min vision är att det ska finnas ett pass för precis det behovet du har här och nu. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga för att använda dig av onlinetjänsten, tvärtom så är det en jättebra inkörsport i yogans värld där du själv kan utforska i lugn och ro hemma i din trygga vrå. Vill du se utbudet så kan du gratis registrera dig på bokningssidan för att få en överblick av alla filmer i biblioteket. Vill du testa på onlineyogan, läs mer om hur du går tillväga här längre ner.

Varmt välkommen med att yoga med mig över skärmen!

En kort titt på några av filmerna som finns i videobiblioteket.


Onlineyogan kostar 12€/månaden, och då kan du kolla obegränsat på filmerna när och var som helst där du har tillgång till internet och en dator, surfplatta eller telefon. Du får tillgång till filmerna så fort du signat upp dig och debiteras sen per automatik en gång i månaden. Du får en påminnelse om att debiteringen kommer dras några dagar innan det görs. Du kan avbryta din prenumeration när som helst genom att skicka ett mail till [email protected] där du skriver texten ”avsluta min prenumeration av onlineyoga”.

Så här går du tillväga för att börja prenumerera på min onlineyoga:

Börja med att gå till min boknings-sida momoyoga.com/shaladan och registrera dig som medlem gratis. Du har då ett konto hos mig.

  • Välj ”konto” uppe till höger -> ”lägg till produkt”.
  • Välj Online yoga -> ”Lägg till nu”.
  • Välj från vilket datum du vill börja och klicka ”nästa”.
  • En sida med ”bekräfta din beställning” kommer fram och där väljer du ”bekräfta”.
  • Välj ”lägg till betalningsuppgifter” och fyll i dina kreditkortsuppgifter -> confirm.
  • Följ din banks instruktioner och sen är det bara att börja yoga via webläsaren i datorn, surfplattan eller telefonen 😍
  • OBS till dig med ÅAB! Vill du betala med kort från ÅAB, så måste du först gå in på ditt konto via datorn och lägga till kortet som betalningsmetod. Sen går du tillbaka till steg ett där du går in på ditt konto, väljer att lägga till Onlineyoga som produkt och väljer kortet som betalningsmetod.

Får du problem med registreringen, tveka inte att höra av dig på [email protected] eller via messenger så hjälper vi dig vidare!

Hör mig berätta mer om onlineyoga!