Skogsyoga

Varför inte sammanföra yogan och den avkopplande effekten av att vistas i skogen? Skogsyoga är precis det, sammansatt av delar från klassisk hathayoga och skogsbad. Välgörande för både kropp och själ. Vi börjar med en promenad ut i skogen, fortsätter med en stunds yoga som sen följs av en lång stunds avslappning på mattorna under träden och himlen. Skogsyogan äger plats i vår skog i Sonboda, Föglö (Ålands skärgård) och utförs bäst i en lite mindre grupp.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga för att delta, alla kan vara med på sin nivå! Mattor, liggunderlag, kudde och filt finns på plats när du kommer. Klä dig i sköna, mjuka kläder, gärna lager på lager så du kan ta av dig eller plocka på dig om det behövs. Vi yogar barfota eller i strumpor/yllesockor. Det går att yoga i många väder, men vid regn flyttar vi dag för tillfället.

Vill du vara med?

Jag har öppna tillfällen nu som då då du kan komma själv eller med en vän. Vill ni istället komma på en privat yogaupplevelse så kommer vi överens om en dag! Du kan även höra av dig med önskemål på dag så kan jag arrangera ett öppet tillfälle då. Ett tillfälle kostar 20€/person och du betalar på plats med kort eller för grupp, på begäran, mot faktura.

Vi kan även skräddarsy er upplevelse efter önskemål, kanske vill du åka snipa ut till en slätt berg och avsluta yogan med ett glas bubbel? Eller kanske du vill att jag besöker er på ert sommarställe? Du är välkommen med din bokningsförfrågan till: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/skargardsyoga
Instagram: @henriksson.ax