Skräddarsydd upplevelse

Vill du hitta på något med dina kollegor, dina vänner eller någon ni firar i familjen? Skräddarsy er upplevelse helt tillsammans med mig ute i Föglös skogar och skär!

På vår gård i Sonboda, Föglö finns en gammal sädesbod där vi nu och då dukar upp till lunch, fika eller middag. Vill du kombinera ett skogsbad eller skogsyoga med en varm soppa i boden så ordnar vi det! Vill ni ta med er egen mat? Inga problem, vi dukar och lagar fint för er.

Kanske vill du ta med dina bästisar ut på en tur med snipa, för en stunds yoga på släta klippor? Njuta av ett glas bubbel och tilltugg eller medhavd kaffekorg innan vi beger oss hemåt igen?

Eller vill ni ha en alldeles egen yogadag där vi prövar på stillsam yoga inomhus, äter lunch och sen beger oss ut i skogen för skogsbad och skogsyoga? En dag att tanka energi, umgås och rå om både dig själv och dina nära.

Kanske ni rentutav vill att vi dukar upp ett bord i skogen för dig och ditt sällskap? Det är bara fantasin som sätter stopp, så hör av dig med dina funderingar till mig!

mail: [email protected]